Kies één van onze GPS-routes

Onze GPS-routes werden zorgvuldig uitgestippeld en uitgetest. Ze garanderen een leuke afwisseling tussen verschillende soorten wegen, uitzichten en ervaringen. Daarnaast zijn deze routes echt gebaseerd op onze e-steps: veilig en passend binnen de range.

Bekijk deze video

Een GPS-route rijden, hoe werkt dat?

Geen haast en spoed

Onze routes zijn zo uitgestippeld dat ze af te leggen zijn binnen de minimale huurtijd van vier uur.

Verschillende routes

Wij bieden meerdere routes aan waardoor je enkele keren kan terugkomen voor een verschillend uitzicht en een andere ervaring.

Voldoende afwisseling

Elke route is een mix tussen gewone wegen, landelijke stroken en zelfs enkele bospaden. De juiste balans dus tussen landelijk (rust) en bewoond (cultuur).

Zonder bijladen onderweg

Iedereen kan de route uitrijden zonder bijladen, ongeacht weersomstandigheden, persoonlijkheid en rijstijl.

Gebruik je eigen smartphone

We maken gebruik van een gratis app om te navigeren. Installeer hem gemakkelijk op je eigen smartphone.

Voldoende horecapunten en winkels

Tijdens onze routes moeten de steps niet verplicht bijgeladen worden, jezelf bijladen is waarschijnlijk wel nodig en kan zeker!

Onze GPS-routes

Step Tours Hoogstraten - Rondje Hoogstraten-Meerseldreef

Step Tours Hoostraten
RONDJE HOOGSTRATEN & MEERSEL-DREEF

Deze route start bij Step Tours Hoogstraten. Je vertrekt via enkele landelijke wegen richting Meer. Na enkele kilometers zal je de mooie natuur kunnen aanschouwen langs het  fietspad langs de Mark. Enkele keren zal je deze rivier oversteken om vervolgens in het meest noordelijke punt van België aan te komen. Dit levendige dorp met zijn kerk en klooster en natuurlijk het Mariapark met zijn Lourdesgrot is een stop meer dan waard. Vervolgens rijden we "Dreef" uit en via de Meerse Bergen vervolgen we onze tocht en passeren we recreatiedomein De Mosten.  Van daaruit gaat het langs snelweg en landelijke wegen richting Meer. Via "den aard" passeren we "Den hof" waar je een ambachtelijk drankje en verfrissende snack wordt aangeboden. In de verte zien we dan  al de St-Katharinakerk opdoemen die je als het ware naar "de vrijheid" en zijn vele terrassen toezuigt.  De Hoogstraatse horeca verleent zich perfect om nog even verpozen met zicht op ons "Katrien" zodat je nadien 'voldaan' je step terug binnen kan brengen bij Step Tours Hoogstraten.
Bekijk deze route
Step Tours Hoogstraten - Koloniën-route

Step Tours Hoostraten
KOLONIËNROUTE

Deze route vertrekt bij Step Tours Hoogstraten.  Via de Laermolen en enkele landelijke wegen, bereik je het mooie domein van Wortel Kolonie. Een ideale plaats om al even te genieten van een versnapering bij “De Klapekster”.  Nadien zetten we onze route verder naar Merksplas. Onderweg passeer je smaakhoeve “De lochtenberg”, zeker de moeite waard om daar even te gaan genieten van ambachtelijke lekkernijen van de boerderij. Het prachtige, beschermde landschap van Merksplas kolonie zal je daarna meenemen voor een stukje cultuur. Maak kennis met al de historische verhalen en beleef het verleden op de step! De tocht gaat verder via het natuurdomein “de Blakheide” naar St.Jozef. Onze steps nemen je mee op een ritje naast de vaart. Eén en al genieten van de mooie natuur! We passeren Rijkevorsel dorp en rijden dan via het gezellige gehucht “Achtel” richting Hoogstraten met de mooie St.-Katharinakerk in ons vizier.  In het charmante Hoogstraten, op een gezellig terrasje, onder de toren van “ons Katrien” geniet je na van deze belevenis. Helemaal voldaan kan je de steps weer inleveren bij Step Tours Hoogstraten.
Bekijk deze route

Boek één van onze GPS-routes nu volledig online en kies je gewenste opties.